nlc.hu
Család

Szelfit küldött az olasz hegyomlás előtt

Halála előtt pár perccel még szelfit küldött a családjának az olasz hegyomlásban elhunyt mászó

Filippo Bari tele volt tervekkel és imádta a családját.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, hegyomlás történt az olasz Alpokban található Marmolada-hegyen vasárnap délután: legalább hét ember életét vesztette és további nyolcan megsérültek, valamint 13 embert jelenleg is keresnek. Az első információk szerint magyarok is voltak az eltűntek között, de azóta kiderült, hogy a nyolcfős csoportot helikopterrel mentették ki és már itthon vannak. 

Az elhunytak között van a 27 éves Filippo Bari is, aki a barátaival indult mászni vasárnap délelőtt. Az egygyermekes apuka a tragédia előtt pár perccel még egy mosolygós szelfit küldött a családjának, mutatva, hogy milyen jól érzi magát. A fotók után azonban már nem jelentkezett szeretteinél a férfi, akik ezért aggódni kezdtek, hogy baj történhetett – írja a Mirror.

Filippo Bari

Fotó: Mirror

Nem sokkal később beigazolódott, amitől a legjobban féltek: július 3-án este megtalálták Filippo Bari holttestét. A családja szerint a férfi imádott mászni, több hegycsúcs meghódítása is a tervei között szerepelt. „Filippo imádott hegyet mászni és szerette a természetet. Már ennyi idősen is elképesztő eredményeket ért el, mindig tapasztalt emberekkel és megfelelő védőfelszereléssel ment mászni” – mondta a testvére, aki hozzátette, a mászásnál jobban már csak a családját szerette. 

A férfi Vicenza városában élt a feleségével és a négyéves fiukkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top