nlc.hu
Család
Istenes Bence a harmadik gyerekről

Istenes Bencéék elgondolkoztak a harmadik gyereken, de ehhez most túl bizonytalan a világ

Jelenleg tízszer átgondolná, hogy vállalna-e újabb gyereket.

Kovácsovics Fruzsi, Fluor Tomi és Járai Máté voltak az IstenEst legutóbbi adásának vendégei. A vicces témák mellett most egy komolyabb topikot is boncolgattak: arról beszéltek, hogy ki, hogyan dolgozza fel a mai világ történéseit. Az inflációt, az élelmiszerárak emelkedését, a háborút. Kovácsovics Fruzsi struccpolitikát folytat, ehhez csatlakozott Fluor is, de Járai Máté is döbbenten áll a történések előtt.

Istenes Bence

Fotó: IstenEst

Istenes Bence arról beszélt, hogy sok más mellett a gyerekkérdés is kétséges számukra. Azt mondja, felmerült, hogy harmadik gyermeket szeretnének. de a mai, bizonytalan világban ez most nincs napirenden. „Ez egy fontos kérdés, mi is eljátszottunk a gondolattal, hogy legyen még egy gyerek… Az ember mindig gondolkozik azon, hogy ‘jaj, de jó lenne még egy gyerek’, vagyis benne van a levegőben. Most például tízszer átgondolnám, hogy jó ötlet-e egy ilyen bizonytalan világban azt mondani, hogy oké, akkor jöjjön egy…” – mondta Bence a szezonzáró adásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top