nlc.hu
Család

Féltékenységből leforrázta alvó férjét egy bolíviai nő

Féltékenységből forró vizet öntött alvó férjére egy bolíviai nő

Az asszony tettét azzal magyarázta, hogy a férfi álmában egy másik nőnek vallott éppen szerelmet.

Letartóztattak a közelmúltban egy nőt Bolíviában, akit azzal gyanúsítanak, hogy bosszúból forró vizet öntött alvó férje nemiszervére. Tette ezt azért, mert úgy gondolta, hogy a férfi egy másik nőről álmodik – írta meg az Oddity Central.

alvó férfi

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

A döbbenetes eset La Paz városában történt. Az asszony állítása szerint hallotta, ahogy 45 éves férje álmában éppen egy másik nőnek tesz szerelmi vallomást. Amikor tudatosult benne, hogy mi történik, a nő kiment a konyhába, behozott egy lábas forró vizet és egyszerűen ráborította férjének nemiszervére, majd értesítette a mentőket a történtekről. A férfi a célba vett területen, illetve karján és hátán is másodfokú égési sérüléseket szenvedett és kórházi kezelésre szorult.

Az ügyben nyomozás indult, mely egyelőre tart, az azonban kiderült, nem ez volt az első alkalom, hogy az asszony súlyosan bántalmazta férjét. Évekkel korábban lelocsolta alkohollal és azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja. Arról nincsenek hírek, hogy a korábbi esetben mivel vonta magára felesége haragját a férfi.

A bolíviai eset borzasztó, de még mindig kevésbé beteges, mint amit egy indiai nő művelt néhány éve, miután megtudta, hogy férje megcsalta. Sukhwant Kaur ugyanis leütötte egy bottal alvó férjét, majd levágta hímtagját, és lehúzta a vécén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top