Vannak a gasztronómiában kérdések, amik megosztják a közvéleményt: lehet-e ananász a pizzán? Az angol reggeliben a pirítósra vagy mellé halmozzuk a babot? Melyiket öntsük előbb a tálba, a tejet vagy a gabonapelyhet?
Ezek mellé sorakozott fel a szendvics felvágása is.
Vannak, akik a klasszikus, négyzet alakú szendvicset két háromszögbe vágják. Mások négy háromszögre osztják az egészet. És van az a nő, aki az alábbi módszert alkalmazta:
A reddites bejegyzésben ezt írta: „Úgy gondolom, hogy ez a legjobb módszer. Választható formák és méretek, plusz két extra darab.”
A poszthoz azóta 135, többnyire felháborodott vagy zavarodott ember kommentje érkezett. A legelső hozzászóló viccelődött, hogy biztos a nagy meleg ártott meg a posztolónak, és megkérdezte: „Mi ez az őrültség?”
A képet kirakó nő azt válaszolta, hogy körülbelül egy éve kezdte el így vágni a szendvicsét, ami nagyon praktikus a munkahelyén, mert a kisebb darabokat be tudja kapni úgy, hogy nincs hörcsögarca.
Persze ez nem hatotta meg a netezőket, akik egyre többen kritizálták a speciális módszert.
Volt, aki védte a technikát, mondván, így megelőzhetjük a töltelék kihullását. Akadtak anarchisták is, akiknek tetszett, hogy valami nem szabályos. (VIA)