nlc.hu
Család

Élményeikről mesélt Baronits Gábor és Oczella Eszter

„Új világba kerültem bele és nagyon tetszik” – Baronits Gábor mindenhova elkíséri szerelmét, Oczella Esztert

Nagyon jól kijön egymással a sztárpár.

Baronits Gábor és Oczella Eszter egy évvel ezelőtt, a Totem forgatásán melegedtek össze, majd jelentették be, hogy egy párt alkotnak. A színész és fitneszversenyző között azóta is dúl a szerelem.

Oczella Eszter és Baronits Gábor

Oczella Eszter és Baronits Gábor a Mokkában

Eszter legutóbb egy portugál fitneszversenyen lett bronzérmes, ahova kedvese is elkísérte. Az élményeikről és arról, hogyan működnek együtt, a TV2 Mokkában meséltek. 

„Ez egy teljesen új világ. Új világba kerültem bele és nagyon tetszik. Nagyon újdonság számomra, hogy most nyáron, hosszú évek után, nem dolgozom, nem forgatok, nincs színház és ráérek. Pont jól jött ez ki, mert ott tudok lenni az Eszter mellett, tudom őt támogatni. Nekem az a fontos, hogy az Eszternek ne legyenek gondjai. Ne menjen el az energiája feleslegesen olyan dolgokra, amiket én is meg tudok csinálni. Én vagyok a sofőrje, a barátja, a jobbkeze, a mindenese” – mondta Gábor, Eszter pedig hozzátette, neki nem is párja fizikai segítségnyújtása jelenti a legtöbbet, hanem amit lelkileg kap színész kedvesétől. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top