nlc.hu
Család
Dobó Ági és férje felvették egymás vezetéknevét

Dobó Ági már nagyon vágyott a házasságra: „Sosem adtam fel, hogy Csabi egyszer elvesz”

Most már az egész család Kis-Dobó.

Dobó Ági titkon mindig arra vágyott, hogy végre feleségül vegye a gyermekei édesapja, ám erre csak két héttel ezelőtt került sor. A polgári esküvőt már korábban megtartották, ám a lagzit kétszer is eltolták a koronavírus miatt. A modell csodaszép ruhában mondta ki a boldogító igent, a BEST magazinnak pedig a részletekről is beszélt. 

„A novemberi polgári esküvőnkön a keresztapukám kísért, aki csodálatos apakép számomra, de szerettük volna, ha most Beninek és Natannak is jut valami fontos szerep ebben az egészben. Ezért arra gondoltunk Csabival, hogy nincs is szebb gesztus annál, mint hogy ők adják át anyát apának, és ilyesformán váljunk még inkább egy családdá. Ez volt az esküvőnk legmeghatóbb pillanata” – részletezte Ági, aki azt is elárulta, hogy a férje is felvette az ő vezetéknevét. 

„Sokszor csalódtam. De a remény hal meg utoljára. Sosem adtam fel, hogy Csabi egyszer elvesz. Nekem fontos volt, hogy ne lógjak ki a sorból, és ugyanazon a néven fusson az egész család. És Csabi is felvette az én nevem, úgyhogy immáron Kis-Dobó mindenki” – mondta boldogan a modell.

További részletek a ma megjelent lapban:

best magazin 07.21

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top