nlc.hu
Család

Ezért nem mutatja meg a fiát Szabó Zsófi

„A fiam a legdrágább kincsem” – ezért nem mutatja meg a gyermekét Szabó Zsófi

Azt írja, ha Mendel később úgy dönt, szeretne szerepelni, akkor majd posztol róla.

Nemrég múlt négyéves Szabó Zsófi kisfia, akit eleinte egyszer-kétszer megmutatott a követőinek, de régóta nem láthattunk róla képet a közösségi oldalain. Mint a legújabb posztjából kiderült, ez abszolút az ő döntése volt és azt is elmondta, hogy miért választotta ezt az utat.

Szabó Zsófi

Fotó: Fülöp Dániel / Central Médiacsoport / Central

„Ma 5 éve, ezen a napon árultam el, hogy várandós vagyok. Egy olyan személy akinek fontos a véleménye, azt kérdezte tőlem, miért nincs az oldalaimon jobban kommunikálva, megmutatva a számomra legfontosabb szerep, amire a legbüszkébb vagyok. Az anyaságom. Tudjátok, hogy a média és azon belül is a social média milyen árnyoldalakkal rendelkezik. Én ezt az évek során többszörösen megtanultam. Mivel a fiam a legdrágább kincsem és nem csak ébren, de álmomban is őt féltem, érte aggódom és minden pillanatban az ő érdekeit nézem, így pár évvel ezelőtt hoztunk egy döntést az apukájával. Ő persze támogatott az ellenkezőjében is, szerinte nyugodtan megoszthattam volna Mendelt a nyilvánossággal, hiszen ő a mi csodánk, nem szégyen ha büszkék vagyunk rá. Nagyon megosztó téma, elfogadok minden álláspontot. Én mégis máshogy döntöttem. Amikor azt fogja kérni tőlem a fiam, hogy mutassam meg őt is az oldalamon, akkor majd ti is látni fogjátok Őt. Addig pedig az életem legfontosabb pillanatait amiket Vele élek meg, megtartjuk magunknak” – írta Szabó Zsófi a Facebook-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top