nlc.hu
Család

Szabó Zsófi ezért nem posztol a fiáról

Szabó Zsófi: „Nem teszem ki a fiamat a kirakatba”

A műsorvezetőt az sem érdekli, ha emiatt kritika éri.

Szabó Zsófi óvja a magánéletét, sokáig arról sem beszélt, hogy összejött Shane Tusuppal. Korábban elmondta, hogy sokszor megégette magát, amikor a szerelmi életéről beszélt, ezért ma már sokkal óvatosabb. Éppen ezért évekkel ezelőtt eldöntötte, hogy a kisfiáról nem oszt meg képeket a közösségi médiában, ám ezt nem mindegyik követője fogadja el.

szabó zsófi

Szabó Zsófi (Fotó: RTL)

„Ahogy az életem más területein, itt is a középutat, a mértékletességet keresem. A kisfiamról már jó ideje nem posztolok fotókat. Nem teszem ki a kirakatba, védem, óvom. Így valójában csak egy részt lát a külvilág az életemből, ez alapján könyvelnek el. Mára már megtanultam mindezt kezelni” – árulta el a Nők Lapjának a Reggeli műsorvezetője, aki az életében kialakult egyensúlyról is mesélt. 

„Kislányként színésznő, tinédzserként lovas akartam lenni. Most lovas és színésznő vagyok, plusz műsorvezető és futó, de elsősorban anya. Szerencsére az elmúlt évek tapasztalatai rádöbbentettek arra, mennyire fontos, hogy erre az egyensúlyra kellőképp vigyázzak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top