nlc.hu
Család

Tragédia: megölte magát, mert nem tudta gondozni a gyermekét

Borzalmas tragédia: már nem bírta tovább gondozni a beteg gyermekét, öngyilkos lett az apa

A most 19 éves fiú koraszülöttként jött világra, és egész életében ellátásra szorul.
Gyertyaláng a sötétben

A szörnyű tragédia történt egy családban: az édesapa nem bírta tovább elviselni a nap 24 órájában gondozásra szoruló fiával járó terheket, ezért önkezével vetett véget az életének – írja a Blikk

Fia, a most 19 éves Máté koraszülöttként a 33. héten jött a világra, és olyan súlyos agykárosodást szenvedett egy légzésleállás miatt, hogy egész életében ellátásra szorul. 

Az édesanyja a Blikknek elmondta: férje, Zsolt nevelte a fút 12 éves kora óta, azóta, hogy elváltak. Az apa azonban nem bírta tovább elviselni a gondozással járó terhet, és június 28-án, miközben a szülei és fia aludtak, a házuk teraszán felakasztotta magát. 

A fiú az édesapja halála után visszakerült az édesanyjához, ám a családnak segítségre van szüksége: „Máté kinőtte a babakocsiját, eggyel nagyobb kéne neki, arra azonban nincs már pénzünk. A fiam most olyan 17-18 kiló körül van, és ez a kocsi már kicsi neki” – sorolta Aurélia hozzátéve: a fő céljuk, hogy biztosítsák Máté számára a megfelelő hátteret, amíg csak szüksége van rá.

Amennyiben adakoznál a családnak, itt tudod megtenni.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top