nlc.hu
Család

Bővül Hanga Ádámék családja

„Még fel sem fogtam” – bővül Hanga Ádámék családja – azt is elárulta, hogy kisfiút vagy kislányt várnak-e

A kosaras először mást képzelt el.

Hanga Ádám Magyarország egyik legsikeresebb kosárlabdázója, aki évek óta Spanyolországban játszik, legutóbb pedig Real Madrid csapatával meg is nyerte a spanyol bajnokságot.

Hanga Ádám

Hanga Ádám a Reggeliben

Ádám ritkán osztja meg a családját, pedig van két tündéri kislánya. Most az RTL Klub Reggeliben számolt be róla, hogy bővül a család. 

„Tizenegy éve élünk kint külföldön a feleségemmel, azóta van már két nagy lányom. Most a harmadik gyerek úton van, aki fiú lesz” – árulta el a kosaras-sztár, aki hozzátette, olyan régóta élnek külföldön, hogy a lányait már inkább spanyolnak mondja, mint magyarnak. A lányok két nyelven is beszélnek és reméli, majd a fia is két anyanyelvű lesz, hiszen az nagyon nagy előny egy gyermek életében. 

„Még fel sem fogtam. Nagyon fura érzés lesz, az biztos. Amikor elhatároztuk a feleségemmel, hogy szeretnénk harmadik gyereket, akkor mindig is háromlányos apaként képzeltem el magamat. Óriási öröm volt, amikor kiderült, hogy fiú lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top