nlc.hu
Család

Őszintén vallott második terhességéről Palácsik Lilla

„Sokkal stresszesebb vagyok” – őszintén beszélt második terhességéről Visváder-Palácsik Lilla

Várhatóan pár héten belül érkezik a kis Ábel.

Visváder-Palácsik Lilla és Visváder Tamás márciusban jelentették be, hogy második közös gyermeküket várják

Palácsik Lilla

Visváder-Palácsik Lilla Youtube-videó

Kisfiúk, Noah októberben lesz kétéves, tehát a gyermekek között nem lesz olyan nagy a korkülönbség. Vajna Tímea testvére szeretettel közvetíti terhességének fontosabb momentumait a követőinek, éppen ezért most Youtube-csatornáján egy kérdezz-felelek videóban mondta el, miben más ez a terhesség, mint az előző. 

Ha van melletted egy gyerkőc, akkor nyilván nehezebb a második terhesség. Nem minden időm arról szól, hogy dolgozok és pihenek, hanem ott van Noah, róla is gondoskodni kell. Pont most lépett a hiszti korszakba, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor bizony kiveri a hisztit, úgyhogy ezt is kezelnem kell. Sokkal stresszesebb vagyok, így a második terhességem alatt, de remélem, hogy ez nem lesz befolyással Ábel-babára. Próbálok higgadt maradni sokszor” – mondta Lilla, aki arról is beszélt, reméli, hogy Ábelt ugyanolyan hamar, pár óra leforgása alatt megszüli majd, mint első kisfiát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top