nlc.hu
Család

Burai Krisztián családi problémákra hivatkozott

Burai Krisztián nem jelent meg a koncertjén, a menedzsmentje sem tudta elérni – kiderült, miért tűnt el

Az előadót sem a menedzsmentje, sem a szervező nem érte el.

Burai Krisztián a romániai Summer Lake-en lépett volna fel a hétvégén, ám nem jelent meg a koncerten. A szervező korábban már dolgozott együtt az énekessel, akkor nem volt semmi probléma, ám most egyszerűen elérhetetlenné vált Krisztián. 

„Még este kilenckor is egyeztettem a menedzsmenttel, és úgy tudtam, úton vannak. Éjfél előtt 10 perccel hívtak, hogy Burai nem ér oda, nem tudják, hol van, nem érik utol telefonon. Nagyon kínos volt közölni ezt a közönséggel, többen meg is találtak, miközben szerződés bizonyítja, hogy megállapodtam velük” – mondta a szervező.

Burai Krisztián

Fotó: Instagram

A Blikk elérte telefonon az előadót, aki elmondta, már korábban szólt, hogy családi okok miatt nem tud megjelenni a fellépésen. „Én másnaposan sem mondok le koncertet, csak és kizárólag a családom miatt. Itthon volt szükség rám, és olyan helyzet állt elő, amely miatt a telefonomat sem figyeltem. Az, hogy az üzenetem nem jutott el a szervezőkhöz, nem az én hibám, de bepótolom a bulit, és kifizetem a kártérítést is. (…) Természetesen teljesítettem volna, ha nem jön közbe a probléma. Közel húsz emberért tartozom felelősséggel, segítem őket, de ha nekem van gondom, nem számíthatok rájuk. Konkrétan halálba hajszolnának a pénzért!” – jelentette ki az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top