nlc.hu
Család

A vámospércsi gyászoló kutya

Egy hete nem tágít gazdája sírja mellől egy kutya a vámospércsi temetőben

Az eb gazdája a múlt héten tragikusan fiatalon halt meg.
kutya

Nem mozdul gazdája sírja mellől egy hűséges kutya a vámospércsi temetőben – számolt be a Tények. A temetés óta gyakorlatilag őrködik a sírhelynél, már többen etetik.

A megható történetet a rokonok sem értik, mert a halott férfinek, Attilának nagyon sok kutyája volt, ugyanis állattartással foglalkozott, de ezt az állatot korábban nem látták, ezért a nevét sem tudják. Pedig nagyon szerethette a gazdáját, mert lassan egy hete nem tágít a sír mellől, ezt a Tények stábja is tapasztalta, amikor másnap visszamentek a temetőbe.

Imádta a kutyákat, élt-halt értük” – nyilatkozta az elhunyt férfi testvére. Attila olykor 12 ebet is tartott, és bármikor befogadott kóbor állatot is.

A hűséges kutyát először akkor látták, amikor a férfit az utolsó útjára kísérték. “A temetéskor jött ide, a temetés folyamán idecsatlakozott, és azóta itt van” – mesélte Attila testvére a sírnál gubbasztó négylábúról, aki azóta is őrzi a sírt.

Kiemelt kép forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top