nlc.hu
Család

Közös képen L.L. Junior és Dárdai Blanka

Közös képen L.L. Junior és Dárdai Blanka

Újabb jelek utalnak arra, hogy alakul a szerelem a rapper és az énekesnő között.

L.L. Juniort egyre többet látni Dárdai Blanka, az X-Faktor egykori versenyzőjének társaságában. Bár korábban mindketten tagadták, hogy a munkakapcsolaton kívül bármi is lenne közöttük, szerda délután ugyanarról a helyről jelentkeztek be közösségi oldalaikon – szúrta ki a Redditen a Blikk.

L.L. Junior

Fotó: Instagram/L.L. Junior

A rappernek Siófokon volt koncertje, amely előtt egy helyi étteremből készített videót az Instagram-oldalára. Blanka szintén ugyanerről a helyről osztott meg egy videót, amint éppen két kislány ad át neki egy kedves ajándékot. Közben a Redditen is megjelent egy fotó a két hírességről, amint egy asztalnál ülnek.

L.L. Junior, Dárdai Blanka

Fotó: Reddit

A 41 éves L.L. Juniornak nemrég ért véget kapcsolata feleségével, Körtvélyessy Kingával. A rapper a majdnem 20 évvel fiatalabb Dárdairól korábban azt mondta, hogy valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartja, de nagyon fiatal hozzá. Noha az énekesnő magánéletéről keveset lehet tudni, egyes hírforrások szerint ő maga is a közelmúltban lett ismét facér. 

Az, hogy a rapper és az énekesnő közt valóban alakulhat valami, Redditen heves vitát váltott ki. Sokan azt írták, szerintük nem valók egymáshoz a kettejük közti jelentős korkülönbség és eltérő stílusuk miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top