nlc.hu
Család

100. születésnapjára azt kérte, hogy letartóztassák

Századik születésnapjára azt kérte, hogy tartóztassák le

Jean Bicketon bakancslistáján szerepelt, hogy egyszer letartóztassa őt a rendőrség. A századik szülinapjára megkapta, amire vágyott.

Az Ausztráliában élő Jean Bicketon egészen nyugdíjas koráig betegápoló nővérként dolgozott, és sosem került összetűzésbe a törvénnyel, aminek köszönhetően a rendőrök nem kaptak alkalmat arra, hogy letartóztassák. A századik életévét betöltő asszony úgy érezte, ez az élmény még hiányzik az életéből, a Narracan Gardens Residential Aged Care idősek otthonában azonban odafigyeltek rá, és készültek számára egy meglepetéssel – derül ki a Victoria Police Facebook-oldalának bejegyzéséből.

Szülinapi buli

Ilyen egy jó századik születésnapi buli (Fotó: Facebook)

Hogy ne legyen pánik az intézményben, a többi lakót előre értesítették arról, mire készülnek, így amikor megjöttek a rendőrök, kizárólag Jean számára jelentettek meglepetést. Az idős asszonyt a három kiérkező rendőr gyengéden megbilincselte, és mivel nem tanúsított ellenállást, kivitték őt a bekapcsolt szirénájú autójukhoz és közölték vele, hogy le van tartóztatva. Miss Bicketon szerint a századik volt a legjobb szülinapi bulija és meglepetése, a rendőrök pedig – mint a képen is látható – nagyon örültek, hogy részt vehettek ebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top