nlc.hu
Család

Férjhez ment Nóci

Hét év után hozzáment gyermeke apjához Nóci, a ValóVilág korábbi műsorvezetője

Nem verte nagydobra, hogy feleség lett belőle.

Nóci, azaz Czifra Noémi annak idején az RTL Klubon kezdte a tévés karrierjét, ami mellett az énekesnői pályafutását is építette. Nagyon népszerű volt, több műsorban és nívós magazinok címlapján is szerepelt, ám két évtizeddel ezelőtt úgy döntött, a civil életet választja.

Czifra Noémi Nóci

Fotó: Palikék világa

Nemrég meghívást kapott a Palikék világa egyik műsorába, ahol mesélt jelenlegi életéről. Elárulta, két fia van, a nagyobbik 17, a kisebbik hatéves. Emellett pedig beszélt a párjáról is. „A Jóisten tudja, miért nem kérte meg eddig a kezem, de jól tette. Lehet, hogy 52-szer visszadobtam volna a gyűrűt. Össze kellett csiszolódni, egy párkapcsolat melós, valljuk be” – mesélte a gyermeke apjával hét éve párt alkotó Czifra Noémi. 

Az ATV kiszúrta, hogy nemrég férjhez ment az egykori műsorvezető, amit a privát közösségi oldalán osztott meg. A lap szerint Nóci egy csipkés menyasszonyi ruhát viselt, a fején pedig egy virágkoszorú díszelgett, azonban a képet azóta már eltávolította az oldaláról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top