nlc.hu
Sztárok

Nóci megjárta a poklot

Emlékszel még a Való Világ műsorvezetőjére? Nóci megjárta a poklot, most lelkeket gyógyít

Nóci nem tagadja, korábban igencsak ön­pusztító életmódot folytatott.

Nóci a ValóVilág után nem kapott munkát és úgy döntött, a civil életben állja meg a helyét. Akkoriban kikérte magának, ha közszereplőnek nevezték, hiszen már nem szeretett volna visszatérni a média világába. Amikor megszületett a gyermeke, elindult a lejtőn: önpusztító életet élt, depressziós majd az elvonón kötött ki. Nócinak korábban ittas vezetésért és okirat-hamisítás miatt is felelnie kellett. Aztán egy pontot úgy döntött, a gyereke és a saját érdekében változtatnia kell az életmódján.

Végül megszerezte másoddiplomáját, ma pedig már mentálhigiénés szakemberként dolgozik. ,,Büszkén állok az emberek elé, tele energiával, boldogan, kiegyensúlyozottan. Már mindent elbírok, nem történhet olyan, ami kibillentene ebből az állapotból. Elgondolkodtam azon, mikor voltam a legboldogabb. Rájöttem, tizenöt évvel ezelőtt, amikor szórakoztattam az embereket, ezért eldöntöttem, ismét színpadra állok” – nyilatkozta a Borsnak pár évvel ezelőtt Czifra Noémi.

czifra noémi nóci

Czifra Noémi Nóci (Fotó: Facebook)

Nóci botrányos ügyeitől volt hangos a sajtó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top