Sztárok

Börtönbüntetésre ítélték Nócit

Nóci, a Való Világ egykori műsorvezetője közokirat- hamisítás vádjával állt bíróság elé, elítélték...

Nóci 2012. december 8-án ittasan ült autójában Budapesten, az M0-s autópályán. Bevonták a jogosítványát. Állítása szerint azért ivott, mert kifogyott a benzin az autójából, és nem tudott segítséget kérni, volt nála némi vodka, azt megitta a hideg ellen. Elaludt az autóban, és semmire nem emlékszik (később  jogerősen felmentették az ittas vezetés vádja alól). Nóci néhány nappal az incidens után elment a Derecskei Járási Hivatal okmányirodájába, és azt mondta, elveszítette a jogosítványát. A számítógépes rendszerbe még nem vezették át a irat bevonását, így az okmányiroda az állandó vezetői engedély megérkezéséig kiállított számára egy ideiglenes vezetői engedélyt. Az ügyészség közokirat-hamisítással vádolta meg Nócit, a vádirat szerint megtévesztette az okmányirodát, és valótlan nyilatkozatával szerzett új vezetői engedélyt. Nóci azt állítja, hogy az adott napon semmiféle jegyzőkönyvet nem kapott a hatóságtól, így nyugodt lélekkel ment az okmányirodába, hogy bejelentse, nem találja a jogosítványát.

Börtönbüntetésre ítélték Nócit

Tatár Tímea, a Debreceni Törvényszék szóvivője csütörtökön a Borssal közölte: a Berettyóújfalui Járásbíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki egy rendbeli közokirat-hamisítás bűntettében. Az ítélet öt hónap börtön, két évre felfüggesztve. A vádlott és védője fellebbezett, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet nem jogerős. Az ügy másodfokon folytatódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top