Sztárok

Nóci könyvet ír a megpróbáltatásairól

Czifra Noémi segíteni akar másokon, ezért úgy döntött, leírja, min ment keresztül.

Nóci arcán nyomot hagytak a megpróbáltatások. Tíz éve sikeres képernyős volt, aztán egyszer csak eltűnt. “Büszkén vállalom azokat a ráncokat, amiket rám nyomott az élet. Könyvet írok, azért, hogy talán segítsek… Hogy más ne jusson az én sorsomra” – mondja a Borsnak Czifra Noémi, aki ma már örül, hogy így alakult az élete. “Akkor éppen családot szerettem volna, csak mire megszültem a fiamat, egyedül voltam. Ennek pontosan így kellett történnie, enélkül ma nem lennék az az ember, aki most vagyok… Teljesen mai életet élek, két lábbal a földön járok, ugyanaz tesz boldoggá és szomorúvá, mint bárki mást. Nincs munkahelyem, nyolctól négyig otthon vagyok, és ez jó, mert senkinek nem kell a legszebb arcomat mutatnom” – mesélte Nóci, aki főállású édesanya 9 éves kisfia mellett.

Nóci könyvet ír a megpróbáltatásairól

Az egykori műsorvezető sok mindenen átment: 20 évesen öngyilkossági kísérlete volt, ittas vezetés miatt vonták felelősségre, és terhessége alatt tudta meg, hogy gyermeke apja nem tervez vele közös életet. “Úgy néztem ki, mint egy utolsó stádiumos rákos, mindenki aggódott értem. Túl va­gyok sok mindenen, de nyugi, tök jól vagyok, ez a folyamat része… Amin keresztülmentem, azt csak az értheti meg, aki maga is átélte a poklot” – mondta Czifra Noémi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top