nlc.hu
Család

Új társkereső alkalmazás indult azoknak, akik komoly kapcsolatra vágynak

Nem jött be a Tinder? Új társkereső alkalmazás indult azoknak, akik komoly kapcsolatra vágynak

Vannak, akik nem érik be alkalmi kapcsolatokkal, az ő dolgukat könnyítené meg egy új társkereső alkalmazás.

Az internetes társkeresés néha leginkább egy aknamezőhöz hasonlít, és ugyan vannak sikertörténetek is bőven, nem mindenkinek könnyű megtalálnia a megfelelő partnert. Sokakat zavar például az, hogy a párkereső alkalmazás felhasználói között bőven vannak olyanok, akiknek nem komolyak a szándékai, csak alkalmi kapcsolatra vágynak. Jó hír azoknak, akik egy életre keresnek maguknak társat, hogy most már van egy olyan társkereső applikáció, amelynek felhasználói (elvileg) hosszú távra terveznek.

A REDDI megalkotója a mentálhigiénés szakember, Stacy Thomson, aki – mivel nem talált magának megfelelő párt, – 2021-ben spermabankhoz fordult, hogy fia születhessen. „Rémálmaim vannak arról, hogy 2035-ben már minden nő csak spermadonortól tud teherbe esni, a férfiak pedig aktatáskával mászkálnak a hétköznapokban, karrierjükben sikeresen, ám depressziósan. Rájöttem, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Sok nő dönt úgy, hogy egyedül vállal gyereket, a férfiak pedig sokszor minden esély nélkül bíznak benne, hogy akár idősebb korban, de megtalálják az igazit, akivel családot alapíthatnak”idézi az Index Thomsont.

Vőlegény gyűrűt húz menyasszonya ujjára

Fotó: Pexels

A REDDI júliusban indult, és megszűrik azt, ki regisztrálhat. Annak, aki az exkluzív tagokból álló közösségbe be akar kerülni, szigorú ellenőrzési folyamaton kell keresztülmennie, így az alkalmazás megálmodói szerint sokkal kisebb a valószínűsége annak, hogy olyan legyen az oldalon, akinek más a szándéka.

„Miután valaki kitöltötte a jelentkezési űrlapot, meg kell várnia a jóváhagyást. Vannak, akiknek nagyon hamar elfogadják a regisztrációját, néha ez hosszabb ideig is eltart” – nyilatkozta Thomson, aki hozzátette: az alkalmazás mellett eseményeket, különböző programokat is terveznek azok számára, akik családalapításra adnák a fejüket. 

Az alkalmazás egyébként egyelőre ingyen elérhető, de tervezik az előfizetéses rendszer bevezetését, amellyel tovább szűrhetik a regisztrálókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top