nlc.hu
Család

Iskolabuszban felejtett kislány

Megrázó részletek derültek ki az iskolabuszban felejtett Inez tragédiájáról

Megszólalt az iskolabuszban felejtett 4 éves kislány, Inez édesapja.

Furcsának tartja az iskolabuszban felejtett Inez édesapja, hogy az önkormányzat felelősségét egyelőre senki nem firtatja a tragédia ügyében. Rusvai Zoltán a Blikknek mondta el, hogy felfoghatatlan számára az a szenvedés, amit kislánya átélhetett a halála előtt.

Aznap nem a megszokott sofőr jött Inezért (Illusztráció: Pexels.com)

Aznap nem a megszokott sofőr jött Inezért (Illusztráció: Pexels.com)

A tragikus napról elmondta, hogy helyettesítő sofőr érkezett aznap az iskolabusszal, amelyen Inez volt az egyetlen óvodás, a többiek iskolába mentek. Az apa szerint az óvónők délelőtt 10-kor küldtek ugyan egy Messenger-üzenetet, hogy a kislány nem érkezett meg az oviba, de nem hívták fel a szülőket, akiknek tudták a telefonszámukat.

„Ineznek 41,5 Celsius-fokos volt a testhője. Felfoghatatlan az a szenvedés, amit átélhetett. Egy órán keresztül küzdöttek azért a mentők, hogy egyáltalán szállítható állapotba kerüljön, és mentőhelikopterrel el tudják vinni a debreceni kórházba.”

Az apa arra kérte a tiszaderzsi polgármestert, hogy cseréljék le az iskolabuszt, hogy ne lássák mindennap a járművet, amiben meghalt a kislányuk. Azóta a busz elkerüli a települést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top