nlc.hu
Család

A kisbuszban felejtett kislány szülei

Megszólaltak a kisbuszban felejtett kislány szülei, az egész család értetlenül áll a történtek előtt

A család megteszi a szükséges lépéseket, de a legfontosabb most az, hogy a kislány túl legyen az életveszélyen.

Mint azt mi is megírtuk, életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt, akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá – a Blikk szerint már eszméletlen állapotban. A lap úgy tudja, a mentők legalább egy órát küzdöttek azért, hogy a kiszáradt, magatehetetlen kislány állapotát stabilizálják. Eszter és Zoltán, a kislány szülei most nyilatkoztak a lapnak:

“Inez jelenleg a debreceni kórházban, a gyermek intenzíven fekszik. A szívünk szakad meg érte. Nem tudjuk felfogni, miért nem vette észre senki, hogy nincs óvodában, egyáltalán miért nem nézték át a buszt, mielőtt bezárták? Az egész család értetlenül áll a történtek előtt. Megtesszük a szükséges lépéseket, de most az a legfontosabb, hogy a gyermekünk túl legyen az életveszélyen.”

A gyermek reggel fél nyolctól délután három óráig lehetett a buszban, s a sofőr talált rá, amikor indult volna vissza a gyerekekkel. A szakértő szerint a buszban akár 50-60 fok is lehetett.

A család egyik közeli barátja szerint nem ez az első eset, hogy a busz sofőre hibázott, két hete a kislányt nem haza, hanem Kunhegyesre vitte, a nagymama ment érte kocsival.

Hasonló balesetek a nyáron leginkább személyautókban felejtett/hagyott gyerekekkel szoktak előfordulni.

Iskolabusz

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top