nlc.hu
Család

Zámbó Krisztián családot tervez

„Valószínűleg el fogunk tűnni, ha jön a baba” – komoly terveik vannak Zámbó Krisztiánnak és párjának

Sok év jegyesség után végre komolyan tervezik az esküvőt.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsa júniusban vetettek véget 11 éve tartó párkapcsolatuknak. Mint utólag kiderült, az énekes hozta meg a döntést, ugyanis úgy érezte, elhidegültek. A pár mégsem tudott elszakadni egymástól, pár hét után ismét felvették a kapcsolatot és barátként kezdtek el találkozgatni, ami egyből beindította a találgatásokat

Zámbó krisztián

Zámbó Krisztián Tények Plusz

Először mind a ketten azt mondták, meglátják, hogy mi lesz, egy hete viszont bejelentették, ismét hivatalosan egy párt alkotnak és komoly terveik vannak a jövőre nézve. 

„Nagyon kivoltam és rájöttem, nem volt olyan jó ötlet a szünet – mesélte Krisztián a Tények Plusz kameráinak, akinél a jeget végül Zsuzsi törte meg, aki írt egy üzenetet annyival, hogy „Hiányzol”. – Természetesen tervben van az esküvő, Zsuzsika is kijelentette, hogy nagyon szeretné. Nagyon várjuk a saját esküvőnket, és lesz. Valószínűleg el is fogunk tűnni, mert ha jön a baba, akkor azt szeretnénk magánügyként kezelni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top