nlc.hu
Család

Egy floridai férfi az autójában felejtette az unokáját

Az autójában felejtette az unokáját, tragédia is lehetett volna belőle

Egy floridai férfi az autójában felejtette az unokáját.
Kislány az édesanyja ölében.

David Towner október 10-én visszavitt egy bérelt kocsit a Daytona Beach Nemzetközi Repülőtérre, ahol később felvette őt a lánya, hogy hazavigye. Aznap a 62 éves nagypapa vigyázott az egyéves unokájára, és Towner biztosította lányát, hogy a gyermek az otthonában van, és lakótársa vigyáz rá, írja a 24.

De nem így történt.

A repülőtéren az autókölcsönző cég egyik munkatársa vette észre, hogy egy kislány sír a hátsó ülésen. A repülőtéren 26 fok volt, az autó a tűző napon állt, így nem kizárt, hogy ha később veszik észre a kisgyereket, az már késő lett volna. A gyerek háromnegyed órát töltött a kocsiban.

Szerencsére a kislánynak az ijedtségen kívül nem esett baja. Mindeközben az anyukája otthon vette észre, hogy nincs is ott a lánya, ahol az apja mondta, így tárcsázta a 911-es segélyhívószámot, és ő is elindult a reptérre.

David Townert az eset után letartóztatták.

Sajnos előfordulnak ehhez hasonló esetek. Az nlc-n is írtunk arról az incidensről, amikor nem akart bemenni a boltba egy kislány, ezért anyja és nagymamája bezárta őt az autóba egy váci hipermarket parkolójában. A nagy melegben a kocsi pillanatok alatt felforrósodott. A kislány sírt és dörömbölt, egy nő meghallotta, de segíteni nem tudott, ezért be akarta mondatni a hipermarketben a rendszámot, de addigra az anya visszaért a kocsihoz. Az eset óriási felháborodást váltott ki az egyik közösségi oldalon, van, aki szerint például rendőrt kellett volna hívni.

2019-ben pedig egy másik kislányról számoltunk be, aki sajnos nem élte túl, hogy a szülei az autóban hagyták 16 órára. A tragédiát az okozta, hogy mindkét szülő azt hitte, a másik kivette a kocsiból a kis Joseline-t. Az eset Missouri államban történt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top