nlc.hu
Család

A felesége is nyomoz az eltűnt topmenedzser után

A felesége is nyomoz az eltűnt topmenedzser után

Szűcs Tamás, a Pátria Nyomda vállalat igazgatója három hete nem ad jelet magáról.

Kétségbeesve keresi felesége azt a férfit, akit szeptember 29. Budapest Parkban rendezett bulin látták utoljáraSzűcs Tamás, a Pátria Nyomda vállalat igazgatója három hete nem ad jelet magáról. Felesége, Szűcs-Szabó Lilla a Blikknek most arról beszélt, elképzelni sem tudja, mi történhetett, hiszen semmi előzménye nem volt az eltűnésnek. A 32 éves férfi elvileg a magánéletében is boldog volt és szakmailag is a csúcson volt. Az ominózus este tele van rejtéllyel, s egyelőre a hatóságok is a sötétben tapogatóznak. A család szerint a férfi biztosan nem önszántából tűnt el.

Térfigyelő kamerák.

Fotó: Pixabay

Noha a férfi eltűnése utáni napokban a családtagjai is nyomozásba kezdtek, még keresőkutyákat is szerveztek, sajnos nem jutottak eredményre.

A 31 éves nő eleinte a párja barátaival próbálta rekonstruálni az eseményeket, végül két nappal később, szombat reggel tett bejelentést a rendőrségen. Annyi derült ki, hogy Tamás telefonja még éjjel kettőkor frissült, fél órával később már nem, azóta pedig elérhetetlen, így vélhetően ebben az időszakban történhetett vele valami. A férfi pénztárcát ugyan nem vitt magával, de a párja szerint ebben semmi szokatlan nincs, az iratai le voltak fényképezve, a telefonjával pedig tudott fizetni. A pár Budán él, gyalog egy óra sétára a hídtól.

Szűcs Tamás

Fotó: police.hu

A 190 centiméter magas, sportos testalkatú, szemüveges férfi az eltűnésekor fehér pulóvert, fekete farmert, sötét sportcipőt és egy piros színű, eldobható esőkabátot viselt – aki tud róla valamit, jelentkezzen! Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a BRFK továbbra is eltűntként keresi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top