nlc.hu
Család

Járai Kíra a gyerekvállalásról

Járai Kíra: „Nem érzem azt, hogy olyan elképesztően intim részleteket árultunk volna el a magánéletünkről”

A szinkronrendező ezúttal sem kertelt.

Járai Kírát és Járai Mátét a Nyerő Páros alatt ismerte meg az ország: elképesztően őszintén beszéltek a magánéletükről, elárulták, hogy néha megengedik a másiknak, hogy félrelépjen. A színészről azóta kiderült, hogy biszexuális, amit szintén nyíltan vállalt. A szinkronrendező a Palikék világa Futtában című műsorának vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, hogy nem volt-e nekik kínos ennyire megnyílni a magánéletükkel kapcsolatban.

Járai Máté és Járai Kíra

Fotó: Trenka Attila

„Ez egy kapcsolati forma, amiben mi élünk, és amit megosztottunk. De ezzel nem érzem azt, hogy olyan elképesztően intim részleteket árultunk volna el a magánéletünkről, csak nagyon szokatlan. Emiatt folyamatosan ott van az a jelző előttünk, hogy a nyitott kapcsolatban élő. Ezt nem is nagyon szeretem, inkább szabadon élőnek mondanám, vagy nem is tudom… Mivel ez érdekli nagyon az embereket, bármennyire is nagyon sokan negatív dolgokat gondolnak erről” – részletezte Kíra, aki arról is beszélt, miért nem vállaltak gyermeket. 

A mai világban – és ez abszolút közhely, de most már szerintem érvényesebb, mint valaha – nemcsak azért aggódnék, hogy a gyerekkorát ne csesszem el, hanem azért is, hogy mi lesz vele: fog tudni mit inni, lesz hol laknia, nem fog 50 fokban megsülni? Egyáltalán a létfeltételek nem lesznek meg. Gyakorlatilag csak ellene szól minden, csak az szól mellette, hogy mennyire szeretem Mátét, és megnézném, hogy belőlünk milyen gyerek, ember lenne. De szerintem ezek teljesen önző szempontok.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top