nlc.hu
Család

Egy hónappal egymás után haltak meg a szülők

Tragédia: ez a testvérpár egy hónap különbséggel veszítette el mindkét szülőjét

Szívszorító történet.
Gyertyaláng a sötétben

Chris Mills és Amie Walton az átlagos kisgyermekes szülők életét élték 2020 őszéig, amikor a nőnél gyomorégéshez hasonló tünetekkel orvoshoz fordult. A rendelőben azonban valósággá vált a legrosszabb rémálmuk: Amie szervezetében negyedik stádiumú bélrákot fedeztek fel, ami már átterjedt a többi szervre is.

Bár a felépülésre nem volt túl nagy esély, a kétgyerekes édesanya minden erejét megfeszítve felvette a harcot a kórral. A hosszú és fájdalmas kórházi kezelések során a párja, Chris végig mellette volt. Idén a nő állapota olyan súlyossá vált, hogy állandó kórházi kezelésre szorult, így a család beköltözött a birminghami Good Hope klinikára.

Itt történt a tragédia: július 18-án Chris és Amie együtt aludtak el, de reggel már csak a nő ébredt fel. Mint azt a boncolás megállapította, Chrisnél a gyomorfekély ritka, de halálos szövődménye lépett fel az éjszaka folyamán, ami miatt álmában érte a halál.

Amie ezután tovább folytatta a kezeléseket és mindent megtett azért, hogy a nyolcéves Harry és a hatéves Mia érdekében felépüljön, de végül a daganat győzedelmeskedett: a nő pontosan egy hónappal a szerelme halála után, augusztus 18-án életét vesztette.

Az árván maradt gyermekeiket a nagyszülők vették gondozásba. A pár halála a helyi közösséget is megrendítette, ahol sokan ismerték és szerették őket. Egy helyi boltos még jótékonysági gyűjtést is indított a gyerekek javára.

„Mélyen megérintett a tragédia, és úgy éreztem, hogy tennem kell valamit a gyerekekért, ezért egy jótékonysági tombolavásárt rendeztem, aminek a bevételét a kis Mia és Harry javára ajánljuk fel” – írta Facebook-bejegyzésben.

(forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top