nlc.hu
Család

Elveszett kutya

12 év után került haza az ellopott kiskutya

Borzalmas állapotban találtak rá, de ez cseppet sem árnyékolta be az aggódó gazdák örömét.
kutya kék kanapén

A Missie névre keresztelt border terrier születésnapi ajándékként került Liz Eldridge családjába, ám nem élvezhették sokáig egymás társaságát, a kutyát ugyanis vélhetően ellopták.

A négylábú rövid idő alatt is belopta magát a család szívébe, ezért mindenki sokáig sírt, amikor nyoma veszett. Nyolc éven át kitartóan keresték és reménykedtek benne, hogy egy napon hazakerül a kutyájuk, a sok kudarc után azonban úgy látták, ideje szembenézni a valósággal.

Álmukban sem gondolták volna, hogy mégis megtörténik a csoda: november 15-én érkezett a várva-várt telefonhívás, melyben közölték Lizzel, hogy előkerült a kiskutyájuk. A hazatérésig kanyargós utat járt be a család kedvence, ugyanis a mikrocsip szerint a korábbi tenyésztője a tulajdonosa, ő azonban segített kibogozni a szálakat, így a hatóságok eljutottak az Eldridge családhoz.

Miután újra magukhoz ölelhették szeretett terrierjüket, egyszerre sírtak örömükben és bánatukban: „Missie borzalmas állapotban volt, minden bizonnyal tenyésztésbe fogták és bánthatták is, mert nagyon feszült és félős volt” – osztotta meg a kutyus gazdája, aki szerint rendszeresen verték és láncon tartották a  kedvencüket.

Most, hogy kicsit több mint 1 hete újra szerettei körében lehet, szép lassan kezd feloldódni a sok nehézséget megélt Missie, akinek remélhetőleg sikerül bepótolnia az elvesztegetett időt.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top