nlc.hu
Család

Madonna gyerekei

Friss fotón mutatta meg ritkán látott gyerekeit Madonna

Nem gyakran posztol a magánéletéről, de hálaadás alkalmából kivételt tett.
Madonna

„Amiért hálás vagyok” – írta vadiúj családi fotóihoz a lángvörös hajjal tündöklő Madonna, aki továbbra sem szeretne megöregedni, ebben pedig minden bizonnyal segítségére vannak a gyerekei is, akik mind a hatan együtt ünnepeltek a popdívával.

A gyerekek egytől-egyig hatalmasra nőttek, Lourdes pedig egyre jobban hasonlít az anyukájára. A klassz családi fotók még pénteken kerültek fel az énekesnő Instagram-oldalára, ahol aztán egymást érték az elismerő hozzászólások. 

A 26 éves Lourdes Leon Madonna első vér szerinti gyermeke. Az elbűvölő szépségű lány Madonna és a személyi edzőként, táncosként és színészként dolgozó Carlos Leon szerelmének gyümölcse, színészként és modellként is bontogatja a szárnyait.

Rocco Ritchie 22 éves, ő az, aki Madonna és Guy Ritchie balhés kapcsolatából született 2000-ben.  

David Banda már 17 éves,  mindössze 13 hónapos volt, amikor Madonna 2006-ban örökbe fogadta. Remekül focizik és zenei tehetséggel is rendelkezik, sokak szerint fényes karrier áll előtte. 

A most 16 éves Mercy James 4 éves volt, amikor megismerte Madonnát és kezdetét vette az örökbefogadási procedúra. A kamaszlányt a zene és a tánc mellett nagyon érdekli a gasztronómia, már most otthonosan mozog a konyhában, és főzésben kenterbe veri a felnőtteket.

Esther és Stella Mwale, a 10 éves ikerlányok érkezése tette teljessé Madonna családját. 2017-ben bővült velük a família, akárcsak David, ők is Malawiban születtek. Esther és Stella kiválóan teniszeznek, de a zene is érdekli őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top