nlc.hu
Család

Gáspár Győző családi fotóval nosztalgiázik

Idilli fotót posztolt családjáról Gáspár Győző

Már rég nem láttuk őket ilyen összhangban.

Gáspár Győzőre a jelek szerint rátört a szeretetroham: egy gyönyörű családi fotót osztott meg, amelyen két lányával látható a karácsonyfa alatt. Az egykori botrányhős idézetet is írt a képhez, amely Pam Brown ausztrál író tollából való.

„Amikor még egész pici voltál, egy puszival jobbá tudtam tenni számodra a világot. Vagy egy kanálnyi orvossággal. Meg tudtam javítani olyasmit is, amin még a puszi sem segíthetett – ragasztóval és szalaggal, tűvel és cérnával, kapcsokkal és madzagokkal. (…) A felnőttdolgok meghaladják a képességeimet. Azt kívánom, bárcsak lenne olyan varázserőm, amivel helyre tehetném az ilyesmit is. De nem tehetek mást, mint hogy itt vagyok. Mindig itt leszek” – írja Győző, akinél mostanában sokszor szakad el a cérna.

Győzike nemrég kijelentette, sok stressz éri mostanában. „Sok probléma volt az életemben, a csekkek is ott állnak halomszámra, hívnak is, hogy fizessem be, úgyhogy … a sok ideg most jött ki rajtam.”

 

Gáspár Győző

Fotó: Instagram

Forrás

Nem mindig ilyen idilli a helyzet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top