nlc.hu
Család

Rendetlen otthon

Lefilmezte rendetlen otthonát az anya, kiakadtak a kommentelők

Őszinte akart lenni az anya, de kritikus reakciókat váltott ki.

A közösségi médiában a családi házak ábrázolásai gyakran távol állnak a valóságtól, hiszen makulátlan felületeket, csillogó padlókat és szépen összehajtott ruhaneműket mutatnak be, mintha csak egy Ikea-katalógusból kerültek volna elő.
 
Sokunk számára – különösen azok számára, akiknek gyerekei vannak – nem mindig könnyű a házimunkát is ellátni, ha száz másik dolgunk is van, és túlságosan is könnyű összehasonlítani magunkat a látszólag „tökéletes” takarító influenszerekkel a közösségi médiában.

Az egyik anya láthatóan besokallt ettől az elvárástól, hiszen nyilvánosan megosztotta a kevésbé csillogó – de amúgy nagyon rokonszenves és emberi – otthonáról készült felvételeket.

A kétgyermekes anyuka, Taylor Paul, akinek a TikTok felhasználóneve @taylorfrankiepaul, a közelmúltban megosztott egy klipet otthonáról, amit egy követője a „legrosszabb rémálmaként” jellemez.

@taylorfrankiepaul

jealous I’m so clear headed?

♬ big weenie - ☆

A rövid videóban az Egyesült Államokban, Utah államban élő Taylor látható, amint „a szobád az elméd tükröződése” idézetet felhasználva lefilmezte a nappaliját és a konyháját, mielőtt elindulna a hálószobákba és a fürdőszobába.

A videóban a szokásos és végtelenül unalmasan tökéletes, rendezett szobabelsők helyett rendetlen konyhai munkalapok és padló láthatóak ruhakupacokkal, a fürdőszobai mosdókagylónál különféle sminkek, tisztálkodó szerek állnak halomban össze-vissza. Sokak számra emiatt a videó inkább hajaz egy rövid horrorfilmre, mint egy TikTok-videóra, és többen azt állították, hogy „aggodalomra adnak okot a látottak”.

Egy ember azt írta: „Ó, istenem. Soha nem bírnám ezt. Ez nagyon nyugtalanná tenne.”
 
Egy másik pedig így nyilatkozott: “Ki akarok futni a házból, ahol nem is vagyok.

Egy másik anya is kitárulkozott nemrég. A TikTokra került fel egy videó egy lakásról, amelyben egy négygyerekes család él és négy napig nem raktak rendet és nem takarítottak. A feltöltő, Bri James azt mondja, tisztában van vele, hogy milyen kommenteket fog kapni a videó után, de meg akarta mutatni, milyen az élet négy gyerekkel és két lusta szülővel.

A kommentelők persze nem kímélték őt sem, van, aki szerint a gyámhivatalt is érdekelnék a látottak, mások arra hivatkoznak, nem mindegy, milyen példát mutatunk a gyermekeinknek.

kutya szétszedte a parnát a kanapén

Fotó: Getty Images

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top