20 kilométert gyalogolt az asszony, akit az út mellett felejtett a férje

nlc | 2023. Január 03.
Azért nem tűnt fel a malőr, mert a férfi szentül meg volt róla győződve, hogy a neje a hátsó ülésen szundikál.

Pisiszünetre állt meg a házaspár, de az utat már egyedül folytatta a thai férfi. A feleségét egyszerűen az út mellett felejtette, így az asszonynak gyalog kellett megtennie 20 kilométert a karácsonyi kiruccanás alkalmával.

Az 55 éves Boontom Chaimoon és felesége, Amnuay Chaimoon az ünnepek alatt vágtak neki az útnak, hogy meglátogassák a nő családtagjait a szülővárosában. Minden zökkenőmentesen alakult, míg meg nem álltak egy rövid időre, hogy könnyítsenek magukon. Az asszony jobban örült volna, ha ezt egy benzinkúton teszik, de a férj inkább egy kietlen útszakaszt választott.

Jobb híján a bozótos részbe ment pisilni a nő, ám mikor visszatért a férjéhez, az autónak már csak hűlt helyét találta. Sem pénz, sem a telefonja nem volt nála, így nem maradt más hátra, mint hogy gyalog jusson el az első benzinkúthoz, hogy segítséget kérhessen. Hajnali 5 órára ért egy olyan helyre, ahol végre emberekkel is találkozott.

A pár újraegyesítése még ekkor sem jött össze, a nő ugyanis nem tudta fejből megmondani a férje telefonszámát. Jobb híján az asszony kocsiban hagyott telefonját csörgették meg, a férfi azonban nem fogadta a hívásokat. Több mint 3 óra telt el, mire végre sikerült utolérni a feledékeny férjet, aki azonnal visszafordult, hogy felvegye a feleségét.

S hogy miért nem volt hiányérzete út közben? Teljesen biztos volt benne, hogy szíve választottja a hátsó ülésen álomra hajtotta a fejét… A rendőrök elmondása szerint a férfi nagyon rosszul érezte magát a történtek miatt. Az asszony állítólag szó nélkül szállt be az autóba, de mint tudjuk, könnyen lehet, hogy ez csak vihar előtti csend volt, vagyis a nő hallgatása nem feltétlenül jelent jót!

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Exit mobile version