nlc.hu
Család

Eva Rezesová öngyilkossági kísérlete

Eszméletlenül találtak rá Eva Rezesovára a lakásán

Az édesanyjának Rezesová azt mondta, belefáradt az életbe, majd letette a telefont. Ezután riasztották a mentőket.
Eva Rezesová börtönbüntetésének kétharmadát letöltve, hat év után elhagyja a Nagy Ignác utcai fõvárosi büntetés-végrehajtási intézetet 2018. augusztus 28-án.

Eszméletlenül vitték kórházba a mentők decemberben Eva Rezesovát, aki 2012-ben két házaspár halálát okozta az M3-as autópályán.

A Plus jeden deň nevű szlovák lap információi szerint Rezesová gyógyszerre ivott. Előtte az édesanyjának telefonon azt mondta, hogy belefáradt az életbe, majd letette. Az anyja ezután nem érte el, ezért hívta a mentőket, akik kimentek Rezesová kassai lakásához. Bejutni azonban nem tudtak, ezért a tűzoltók segítségét kérték. Rezesovát végül kórházba vitték, de néhány nappal később saját kérésére hazaengedték.

A rendőrség annyit közölt, hogy december 14-én egy kassai lakáshoz kérték a mentők segítségét, mert a bejelentő nem tudta felvenni a kapcsolatot az ott élő személlyel. Rendőri beavatkozásra nem volt szükség, ezért a rendőrség nem indított eljárást az ügyben.

A gazdag családba született Eva Rezesová 2012-ben az M3-as autópályán 165 kilométer/órás sebességgel belehajtott egy Fiat Puntóba, amelynek négy utasa meghalt. Kiderült, hogy Rezesová ivott a baleset előtt. Jogerősen 9 év börtönre ítélték, hat év után, 2018-ban szabadulhatott.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

(Kiemelt kép: MTI/Lakatos Péter)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top