nlc.hu
Család

Rendőrök mentették meg a viaduktról ugrani készülő lányt Veszprémben

Le akart ugrani a veszprémi viaduktról egy tinilány, rendőrök mentették meg

A karjánál fogva húzta vissza a rendőrnő az öngyilkosságra készülő tinédzsert.
A veszprémi Szent István Völgyhíd

Le akart ugrani a veszprémi Szent István Völgyhídról egy fiatal lány szerdán, de a rendőrök közbeléptek, és megmentették – számolt be a Police.hu.

A rendőrök lakossági bejelentést kaptak május 17-én nem sokkal 17 óra után, ezért autóval a helyszínre siettek, és a viadukt felé gyalogoló lányt meg akarták állítani. A fiatal azonban a rendőrök láttán elfutott.

Cserháti Rebeka Hajnalka rendőr őrmester a járőrautóból kiszállva a kőfal végénél lévő ösvény irányába futott a lány után, míg Vig József rendőr zászlós autóval próbálta egy másik útvonalról elérni a fiatalt. A rendőrnő utolérte a szakadék felé szaladó lányt, és a karjánál fogva visszahúzva megakadályozta, hogy véget vessen az életének.

Ezután a járőrnő szóval tartotta a lányt, igyekezett megnyugtatni, majd a rendőrautóhoz kísérte, ahol már a járőrtársa is segített. Hűvös volt, ezért beültették a rendőrautóba a fiatalt, akit később a helyszínre érkező mentők szállítottak kórházba.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

(Kiemelt kép: Wikipédia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top