nlc.hu
Család

Öngyilkosjelöltet mentettek a rendőrök

Felakasztotta magát, de a rendőrök még időben érkeztek

Életet mentettek a bajai rendőrök.
mentők

Bejelentés érkezett a rendőrségre pénteken az esti órákban, hogy egy bajai férfi végett akar vetni az életének. Fehér Viktor László törzsőrmester és Hám Zoltán őrmester azonnal az 5506-os úton megjelölt helyre mentek, ahol a férfi párja elmondta, hogy élettársa az út melletti szántóföldre sétált be és azt hangoztatta, hogy öngyilkos akar lenni – írja a police.hu.

A rendőrök a férfi keresésébe kezdtek. A szántóföldön egy nagyfeszültségű távvezeték oszlopánál – az úttól körülbelül 300 méterre – láttak egy alakot. Azonnal odarohantak és azt látták, hogy a keresett férfi felakasztotta magát.

Az egyik rendőr az eszméletlent két kezével megemelte, míg társa elszakította a kötelet. A földön kitapintották a pulzusát, és a mentők kiérkezéséig telefon keresztül tartották a kapcsolatot az OMSZ munkatársával, aki utasításokat adott az eszméletlen személy megvizsgálására.

A rendőrök a kiérkező mentősöknek átadták a férfit, akit azonnal kórházba szállítottak.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Még több életmentő sztori az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top