nlc.hu
Család

Sáfár Anikó a gyászról

„Nagyon hiányzik” – fél éve veszítette el a férjét Sáfár Anikó

Könnyebb elviselnie a férje halálát, ha úgy áll hozzá, hogy elutazott valahova.

2022. július 7-én hunyt el Sáfár Anikó férje, Berecz János, akivel 34 évig élt házasságban. A hiánya elviselhetetlen a színésznő számára, mindenről néhai kedvese jut eszébe.

Sáfár Anikó

Fotó: Birton Szabolcs

„Nagyon hiányzik, még akkor is, ha nem úgy állok hozzá, hogy ő meghalt, hanem hogy elutazott valahova, és mindennap várom haza. Így könnyebb elviselni a hiányát. A holmijaihoz sem nyúltam hozzá” – mondta a BEST magazinnak Sáfár Anikó, majd hozzátette, korábban a színpadon is gondot okozott neki a gyász.

„Két nappal János halála után az Egy csók és más semmi című darabban játszottam. Tizenöt éve alakítom benne a kikapós menyecskét, álmomból felriadva is tudom a szövegemet, de amikor ki kellett mondanom, hogy ’kedves férjem’, semmi nem jutott eszembe, csak rá gondoltam. Mintha egy üres lap lett volna a fejemben. A súgó és Straub Dezső is próbált segíteni, de leblokkoltam. Azt sem tudom, hogyan keveredtem ki a színpadról. Később énekelnem kellett, az a szöveg eszembe jutott, viszont zeneileg szétcsúsztam, nem a ritmusra énekeltem. Szörnyű volt” – részletezte a művésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top