nlc.hu
Család

Alkoholos filccel rajzolta össze egymást a kétéves ikrek

A baj nem jár egyedül: alkoholos filccel rajzolták össze egymást a kétéves ikrek

Nem lennénk az anyuka helyében!
ikrek kulonbozo szuletesi evvel

Egy skót anyuka döbbenten észlelte, hogy miközben ő elment vécére, a kétéves ikrei elcsenték a táskájából az alkoholos filcet és összerajzolták magukat – írta meg a Daily Mail.

A Coatbridge-ből származó Elaine Burns csak néhány percre hagyta ott a kétéves fiait, akik boldogan nézték a tévét, hogy kimenjen a mosdóba, de a pimasz tesók kihasználták az alkalmat arra, hogy „kisminkeljék” egymást. A dolog érdekessége, hogy a filc az anyuka táskájában, az előszobában volt, amit egy babarács választott el a nappalitól.

Ez azonban nem okozott problémát Andrew-nek és Patrick-nak, akik először segítettek egymásnak átmászni a rácson, majd elcsenték a filcet. Elanie, aki 39 éves és egyedülálló anya, elmondta, hogy elszakadt nála a cérna, amikor meglátta a fiúk sugárzó arcát.

„Ott ültek a folyosón, tágra nyílt szemmel és vigyorogtak rám. Én csak arra tudtam gondolni, hogy ó, Istenem, ez soha nem fog lejönni” – mesélte az anyuka.

Elaine, aki könyvelőirodában dolgozik, először azt hitte, hogy cipőkrém, aztán észrevette, hogy a munkahelyi ceruzatartója a pimasz tettesek mellett van. Az anyuka első gondolata az volt, hogy hogyan fogja megmagyarázni a bakit az óvodának.

Végül a Facebookhoz fordult segítségért: egy ikeranyákat támogató csoportban posztolta ki a képeket a fiúkról.

„Az ikrek felnevelése őrületes tud lenni, de sokat segít a többi anyuka, amikor megosztjuk a mindennapi katasztrófáinkat” – mondta Elaine. Végül a fiúknak, akik júliusban lesznek háromévesek, 90 perces fürdésre volt szükségük, hogy megtisztítsák magukat.

„Miközben suvickoltam őket, több mint egy órán át pancsoltak a kádban és nagyon jól szórakoztak” – tette hozzá. A kaland szerencsésen zárult, ugyanis a gyerekekről lejött az összes filc, de az anyuka elmesélte, hogy nem ezt volt az első eset, hogy bajt kevertek: egyszer például egy egész doboz sudocrem-et kentek magukra néhány pillanat alatt.

A képek az ikrek akciójáról megnézhetők itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top