nlc.hu
Család

Ezerszer hívta fel az exe, távoltartási végzést kért

Ezerszer hívta fel az exe szakítás után, távoltartási végzést kért a brit férfi

Miután nem reagált, az ex barátnő ajándékokat kezdett lerakni a férfi háza elé.
Csillagjegyek párosok és a szakítás

Egy brit nő ellen távoltartási végzést adtak ki, miután állítólag naponta 150 sms-t is küldött volt barátjának, hogy megpróbálja visszaszerezni – írta meg az Oddity Central. A 28 éves Michelle Feltont nemcsak eltiltották attól, hogy kapcsolatba lépjen az exével, hanem 18 hónap közmunkára is ítélték, miután heteken keresztül kitartóan zaklatta a volt barátját, Ryan Harley-t.

A bírósági közlemény szerint Felton és Harley másfél év randizás után mentek szét: a férfi állítása szerint úgy érezte, hogy toxikus kapcsolatban van, ezért szakított. A nő azonban nem fogadta jól a dolgot, a szakítás utáni napokban folyamatosan hívogatta és sms-ekkel zaklatta az exét.

Az üzenetek szerelmi vallomásokat tartalmaztak, amikor pedig nem kapott választ, Felton öngyilkossággal is fenyegetőzni kezdett. Azt írta, hogy nem akar tovább élni, ha a férfi nem megy vissza hozzá.

Ryan Harley elmondta, hogy volt barátnője állandó üzenetei nagy kellemetlenséget okoztak neki, és világossá tette, hogy nem akarja vele folytatni. A nő azonban egyszerűen figyelmen kívül hagyta a férfi álláspontját, és továbbra is olyan üzeneteket küldött neki, mint például: „Miért nem beszélsz velem? Szeretlek. Találkozunk ma este? Elmegyünk valahova?”

Miután az sms-ek és a hívások nem jártak sikerrel, Felton többször felbukkant Harley lakása környékén és ajándékokat hagyott a férfi ajtaja előtt. Amikor a helyzet tarthatatlanná vált, Harley kihívta a rendőröket és feljelentést tett.

A 28 éves nő vállalta a felelősséget a zaklatásért, de azt állította, hogy az exe csak azért tett feljelentést, hogy elkerülje, hogy súlyos testi sértés miatt vádat emeljenek ellene.

Felton védőügyvédje elmondta a bíróságon, hogy Harley véletlenül eltörte a nő egyik ujját egy tettlegességig fajult vita során. Miután meggyőzte, hogy ne menjen kórházba, Harley állítólag megszakított minden kapcsolatot Feltonnal, és a nő egyszerűen nem értette, miért.

„Ez egy szomorú történet, de ennek ellenére a saját viselkedése miatt van itt” – mondta Alan Eyres bíró Feltonnak. „Figyelembe vettük a bűnösséget elismerő nyilatkozatát, és azt, hogy önnek nincs korábbi büntetése. Nem szeretném még egyszer itt látni önt” – tette hozzá az ítélethirdetés után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top