nlc.hu
Család

Aranyozott vibrátorokat loptak egy szexshopból

24 karátos arannyal bevont, milliókat érő vibrátorokat loptak egy szexshopból

Az ellopott luxusvibrátorok között volt olyan is, amelyiknek 5,8 millió forintnál kezdődik az ára.
Egy szexshop világító felirata

Legkevesebb nyolc luxuskivitelű, közöttük hat darab, 24 karátos arannyal borított és két rozsdamentes acél vibrátort loptak el egy erotikai kellékeket forgalmazó spanyolországi nagykereskedelmi cégtől, a zsákmány értéke több tízezer euró.

A három betörő a jelek szerint pontosan tudta, hogy mit keres – közölte az AFP-vel Idiared Aponte, a sevillai székhelyű cég kereskedelmi igazgatója. Luxustermékekről van szó, közöttük olyan aranyozott vibrátorokról, amelyeknek az ára 15 ezer eurónál (5,8 millió forint) kezdődik, és a méret, illetve a funkciógazdagság függvényében nő – tette hozzá. A rozsdamentes acélból készült készülékek ára 3500 és 7000 euró között mozog.

A betörők, akik szerdán röviddel éjfél előtt hatoltak be az üzletbe, a helyiségek átkutatása során bejutottak a külön biztosított terembe is, ahol a tulajdonos aranyból készült műfalloszokat és a széfben 25 ezer euró készpénzt tartott. Természetesen a pénzt is elvitték.

A kereskedelmi igazgató úgy véli, nem lesz könnyű a zsákmány eladása, mert luxus és egyedi darabokról van szó.

Internetes oldalán a 2007-ben alapított cég magát „örömszerző termékek központjaként” hirdeti, raktárában több mint 20 ezer árucikket őriz erotikus kellékektől alsóneműkig.

(MTI)

(Kiemelt kép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top