nlc.hu
Család

Bill Gates a válás után újra randizik

Bill Gates újra szerelmes, egy teniszmeccsen jelent meg párjával

Az üzletember és az Oracle társalapítójának özvegye állítólag már egy éve találkozgat, szóval a kapcsolat nem is annyira új keletű.
Bill Gates

A vg.hu adta hírül, hogy a Microsoft alig két éve elvált alapítóját Paula Hurddel fotózták le, aki az Oracle társalapítójának özvegye. Brit és amerikai lapok is azt feltételezik, hogy Melinda Gates után új társra lelt Bill Gates.

A milliárdos nemrég együtt jelent meg Paula Hurddel az Australian Open tenisztorna egyik mérkőzésén.

Bill Gates 2021-ben vált el feleségétől, Paula Hurd pedig két évvel ezelőtt özvegyült meg, miután Mark Hurd hosszan tartó betegség után elhunyt. Hurd halálakor mintegy 500 millió dolláros vagyonnal rendelkezett, ennek jelentős részét az özvegyére hagyta.

A Page Six című portál arról számolt be, hogy a barátok szerint a 67 éves Gates, aki sokak szerint direkt szabadította ránk a koronavírust, és a 60 éves Hurd már egy éve találkozgatnak, amikor megismerkedtek, még mindketten házasok voltak. Többször is látták őket együtt teniszmérkőzéseken, de akkor még csak barátként élvezték egymás társaságát.

A szerelem tavaly alakult ki közöttük, egyes források szerint sokat utazgatnak. Néhány hete Melbourne-ben tettek látogatást, ahol a teniszmeccset követően a város nevezetességeit is felkeresték.

Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top