nlc.hu
Család

Elhunyt a Deák téren megkéselt fiú

Tragikus fordulat: elhunyt a Deák téren megkéselt fiú

Néhány napja a sajtó még arról számolt be, hogy a Deák téren vasárnap hajnalban megtámadott Martin állapota javulni kezdett, levették a lélegeztetőgépről. A halálát most az édesanyja jelentette be.

„Kedves rokonok, ismerősök, Martin fiam itthagyott minket”. Az alábbi sorokkal jelentette be a múlt hétvégén a Deák téren megtámadott 18 éves fiú édesanyja a szomorú hírt. Péntek délben a családtagok feketére változtatták a profilképüket, miután a fiú édesanyja, Kitti bejelentette a tragédiát – írja a kekvillogo.hu.

Gyász

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A fiút vasárnap életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a késelés után. Két nap lélegeztőgépen tartás után már képes volt önállóan lélegezni, ezért levették a gépről. A család, a rokonok és a barátok imaláncot indítottak Martin felépülése érdekében. Csütörtök délután már arról szóltak a hírek, hogy a fiúnak alig egyszázaléknyi esélye maradt a túlélésre. A családot a gyász mellett az is elszomorítja, hogy a késelő családja nem vette fel a kapcsolatot Martin édesanyjával, nem kértek bocsánatot, és azt sem kérdezték meg, miben segíthetnének.

Február 19-én az V. kerületi Erzsébet téren két társaság szólalkozott össze egy lány miatt, a vita hevében került elő egy pillangókés. Az egyik fiatal halántékon szúrta vele Martint, majd elmenekült a helyszínről. A fiút életveszélyes sérüléssel mentők vitték a kórházba. A feltételezett elkövetőt, a 18 éves K. Zsoltot a rendőrség még vasárnap folyamán elfogta. Az elhunyt fiú a családjával néhány éve költözött a fővárosba, fodrász szeretett volna lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top