nlc.hu
Család

Megszólalt a Deák téri késelés áldozatának édesanyja

„Szeretném azt is tudni, ha az én gyermekem volt a hibás” – Megszólalt a Deák téri késelés 18 éves áldozatának édesanyja

Az egyedülálló édesanya jogi segítséget kért, hogy megismerje az igazságot a 18 éves fia halálával kapcsolatban.
Mécsesek a Deák téri késelés helyszínén

Három hete a budapesti Deák téren halántékon szúrtak egy 18 éves fiút, aki a kórházban belehalt a sérüléseibe. Martin egyedülálló édesanyja a Fókusznak beszélt élete legszörnyűbb időszakáról.

A család a jobb élet és munkalehetőségek reményében költözött Budapestre a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Csengerből néhány éve. Az édesanya, Kitti a tragédia előtt néhány héttel kezdett el takarítani éppen abban a kórházban, ahová Martint bevitték, és ahol meghalt.

A család fájdalmát az is nehezíti, hogy a rendőrségi nyomozás miatt eltemetni sem lehet a 18 éves fiatalt. Kitti jogi segítséget kért, hogy minden kiderüljön az esettel kapcsolatban, és szeretné látni a térfigyelő kamerák felvételeit is.

Hiszek benne, hogy én is megtudom az igazat, és nem lesz eltitkolva semmi. Szeretném azt is tudni, ha az én gyermekem volt a hibás, ha Martin keze is benne volt

– mondta az anya, aki kifejezetten fájlalja, hogy az elkövető ügyvédje csak közleményben adott ki részvétnyilvánítást, nem kereste meg őket.

(Kiemelt kép: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top