nlc.hu
Család

Egyedül kóborló kisgyerek

Egyedül kóborolt egy 5 éves kislány a balatoni főút mellett, anyukája után indult a kórházba

Rendőri segítséggel hazakerült.
kisgyerek

Balatonalmádiban, a főút mellett kóborolt egyedül péntek délután egy 5 éves kislány. Egy férfi kiszúrta és szólt a rendőrségnek, a telefonáló illető a rendőrök kiérkezéséig felügyelt a kisgyerekre, aki – mint kiderült – az édesanyja után indult a kórházba. Minderről a közösségi oldalán számolt be a veszprémi rendőrség

A kislány a járőröknek elmondta, hogy az anyukáját és a kistestvérét elvitte otthonról a mentő, ő egyedül maradt, és ezért elindult a mentő után. A rendőrök a gyermeket magukhoz vették, és a mentősöktől kapott adatok birtokában a balatonalmádi lakcímre mentek, ahol már várta őket a kislány felügyeletével megbízott, másik lakcímen lakó ismerős. A férfi elmondta, hogy a közös gyermekük rosszul lett, akivel az édesanyának be kellett mennie sürgősen a kórházba, így őt kérte meg a nő, hogy vigyázzon az 5 éves kislányra. Amikor a lakáshoz ért, nem találta otthon a gyermeket, ezért a keresésére indult. Ekkor találkozott a járőrökkel, akik biztosították arról, hogy a kislánynak nem esett bántódása. 

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai köszönetüket fejezték ki a telefonáló férfinak, akinek a segítsége révén visszajuttathatták a kislányt az édesapához.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top