nlc.hu
Család

Rubint Réka nosztalgiázott

Rubint Réka megható emléket idézett fel és azt is elmondta, miért

Újra átélte a pillanatot.

Rubint Réka a napokban egy húsz évvel ezelőtti fotót osztott meg közösségi oldalán, melyen férjével, Schobert Norbival láthatóak, a képhez pedig csak annyit írt: Tarzan és Jane. A fitneszlady szeret nosztalgiázni és pár pillanatra visszarepülni az időben, amikor pedig ezt meg is osztja, a követői oda vannak érte. 

Rubint Réka

Rubint Réka (Fotó: Birton Szabolcs)

Mint kiderült, ez a fotó Korfun készült, ahova nem rég gyermekeikkel is visszautazott a pár. Arról pedig, hogyan került elő ez az emlék éppen most, a Borsnak mesélt Réka. 

Norbi az új telefonjába tette át a képeket, amikor rátalált a régi fotókra. Ezért osztotta meg korábban, most pedig emlékként dobta fel a telefon, így én is megosztottam – magyarázta Réka, aki azt is hozzátette, féltve őrzött kincsekként óvják a régi képeiket, emlékeiket, albumjaikat és gyakran átlapozzák ezeket a gyerekeikkel, mesélnek és felidézik a régi nyaralásokat, szülinapozásokat, családi eseményeket. – Szerintem annyira jó, amikor az ember videók, fotók által vissza tudja idézni azokat a pillanatokat, amelyek fontosak voltak számára. Csodálatos dolog fotókat és videókat készíteni, ezért nemcsak a családiprogramokra, de minden táboromba is viszek magammal fotóst, aki megörökíti az eseményeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top