nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka és Schobert Norbi kapcsolatának kezdete

Rubint Réka anno alig akarta elhinni, hogy Schobert Norbi egy éjszakánál többet akar tőle

A fitneszlady tartott az első randevútól.

Rubint Réka és Schobert Norbi a Blikk stúdiójában beszélgettek a minap: többek között a kapcsolatuk kezdetéről is, ami elég érdekes volt. A fitneszlady nem gondolta, hogy udvarlója hosszú távra tervez vele, ezért bizonytalan volt. 

Egyszerűen hihetetlen volt számomra, hogy Schobert Norbi akar tőlem egy éjszakánál kívül mást is. Nem akartam skalp lenni. Mondta nekem, hogy »De majd egy VHS-kazettát, mert benned olyan energia él«. Mondtam neki, hogy sokkal olcsóbban megússza, ha letisztázzuk, hogy én köszönöm, nem. És aztán három napig roadshow-ztunk együtt, reggel találkoztunk, este visszaértünk Budapestre, mindenki ment szépen haza. Jártuk az országot, és a harmadik nap azt mondtam, hogy »Úristen, mi lesz most holnap, hogy ha nem tudunk találkozni?«

– emlékezett vissza Rubint Réka, aki aztán azt is kifejtette, hogy nagyon gyorsan haladtak a dolgok kettejük között, amit utólag sem bán.

Rubint Réka SchoberT Norbi

Fotó: Birton Szabolcs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top