nlc.hu
Család

Sharon Stone szerint Elemi ösztön miatt vették el tőle a szülői felügyeleti jogát

Sharon Stone azt állítja, az Elemi ösztön miatt vették el tőle a szülői felügyeleti jogát

A bíróság döntése nagyon megviselte a színésznőt.

Ugyan az 1992-es Elemi ösztön című filmnek köszönhetően igazi sztár lett, a 64 éves színésznő a  Table for Two with Bruce Bozzi című podcast egyik adásában elárulta, az erotikus thriller miatt a bíróság elvette tőle a szülői felügyeleti jogát.

 „A bíró megkérdezte a gyerekemet, az én kicsi fiamat, hogy »tudod-e, hogy édesanyád szexfilmeket csinál?«” – nyilatkozta Stone, aki szerint nem tisztességes, hogy az alapján akarták megítélni, hogy milyen anyja a fiának, hogy szerepelt egy ilyen filmben. Hozzátette, a döntés annyira megviselte, hogy utána kórházba kerül szívproblémák miatt.

Jelenet az Elemi ösztön című filmből

Jelenet az Elemi ösztön című filmből (Fotó: Profimedia)

Az Elemi ösztön egyébként nagyon jól szerepelt a mozikban, de tény, hogy rengeteg kritika érte szexuális túlfűtöttsége miatt, illetve ahogyan a szexuális erőszakot, illetve az azonos neműek közötti szexuális kapcsolatot ábrázolja.

„Mostanában az emberek a péniszüket is megmutatva sétálnak a Netflixen, de a régi időkben az, amit mi csináltunk, nagyon új volt. Ez egy nagy stúdió filmje volt, amiben volt meztelenség, szex, homoszexualitás, csupa olyan dolog, amely szembement a bevett normákkal akkoriban” – tette hozzá a színésznő.

(via hvg.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top