nlc.hu
Család

Forstner Csenge gyerekkori képei

Elolvadunk, milyen cuki kislány volt Forstner Csenge

A legnépszerűbb magyar tiktokker ennivaló gyerekkori fotókat posztolt.

Ha Forstner Csenge nevét először a „fehércsokis shaken espresso” kifejezéssel kapcsolatban hallottad volna, nem lepődnénk meg: az influenszer amerikai kiejtésével elrebegett kávérendelése olyan hullámokat vert, amelyek még a TikTok határain túlra is kicsaptak. Mindenki IS ezt parodizálta, elemezte, de még remixek is készültek róla.

A 19 éves lányt majdnem 1 millióan követik a TikTokon (jelenleg egészen pontosan 975,4 ezer követője van), a videóit több mint 108 millióan lájkolták, az Instagramon pedig már a 360 ezret is túllépte a rajongói száma. Csenge egyébként a fél tinikorát Amerikában töltötte – ezért a jellegzetes akcentus a „shaken espresso”-nál –, itt járt gimnáziumba. 14 évesen kezdte szépen lassan felépíteni a social média táborát, mikor a családjával kiköltöztek az USA-ba, Csengének már 500 ezer követője volt.

Forstner Csenge

Fotó: @csengeforstner

Ahogy azt Hajdú Péternek elmesélte, nem volt könnyű gyerekkora: öt általános iskolát is megjárt, mire elvégezte a nyolc osztályt. Rengeteget bántották, de sokat költöztek is, ennek a kombinációja pedig eléggé megviselte az influenszert. „Nehezen illeszkedtem be az iskolákba, és rosszul is ment. Nem bírom a konfrontációt, cinikusan szóltak hozzám, megaláztak olyan miatt, amiről nem tehettem” – osztotta meg a Frizbiben.

De szerencsére nem csak rossz emlékei vannak Csengének a kiskoráról. Ahogy azt az Instagramján egy posztban megmutatta, igazi szerető családi légkörben nőtt fel, és olyan volt, mint egy tipikus gyerkőc. Volt piros (ez nagyon fontos – szerintünk ez volt a legmenőbb!) kismotorja, vagány kis övtáskája, és még a „nagyokat” is előszeretettel utánozta, és nekiállt porszívózni egy kép erejéig. Bár, ahogy Csenge a posztban írja, szerinte ez lehetett az első, de az utolsó alkalom is, hogy porszívót fogott a kezében.

„Miért volt a kis Csenge sokkal vagányabb??!” – ezzel a kommentárral osztotta meg a fotókat, melyeket, ha végiglapozol, rájöhetsz: lehet, hogy Csenge vagányabbnak látja a baba-énjét, de valójában szinte semmit sem változott. Ugyanolyan cuki mosollyal pózol a fényképezőgépnek, bár szerintünk a felnőtt Csenge még sokkal menőbb, hiszen konkrét karriert tudott csinálni a kamera bűvöléséből.

A galériáért persze az influenszer rajongói is odáig voltak. 22, 5 ezer lájk érkezett rá, a kommentszekciót pedig ellepték a szív és a szíves szemű emojik, valamint az „úristen, de cuki voltál!”-hozzászólás különböző változatai. Meg hát a kismotort is többen felismerték, és odaírták a poszt alá, hogy nekik is pont ugyanilyenjük volt – mondtuk, hogy a piros motornál nem volt jobb!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top