nlc.hu
Család

Intim trükk miatt támadt a bűvészre a dühös férj

Rátámadt a bűvészre a feldühödött férj, mert túl intimnek találta a feleségével bemutatott trükköt

A férjet nem varázsolta el a bűvész, erőszakba torkollott az előadás.
Ben Murphy bűvész, akire előadás közben támadtak rá

Előadás közben, a színpadon támadtak meg egy bűvészt, amikor egy, a közönség soraiból kiválasztott nővel mutatott be egy trükköt. A nő férje túl intimnek találta a feleségével előadott produkciót, és nekirontott a bűvésznek.

Az ausztráliai Ben Murphy március 1-jén lépett fel a Royal Caribbean nevű hajózási vállalat Quantum nevű óceánjáróján. A bűvész felhívott egy nőt a színpadra, hogy együtt hajtsák végre a trükköt: egymással szemben helyezkedtek el, arcuk pedig néhány milliméterre volt egymástól, amikor összeérintették az ajkaik között tartott kártyákat.

Ekkor lépett akcióba a feldühödött férj, aki egy erőteljes lökéssel felborította a bűvészt, aki a színpad padlójára került.

@thebenmurphy_ My assault onboard. Entertainment, comedy, and magic are NOT contact sports. This guest should not have been allowed to enjoy the rest of his cruise. #assault #magician #magic #comedianattacked #violence #cruiseship #cruise #magic #comedian #comedy #domesticviolence #insecure #toxicmasculinity ♬ original sound - The Ben Murphy

A támadás után a nő megpróbálta megnyugtatni a partnerét, a közönség pedig kifütyülte a férfit, aki végül lesétált a színpadról. 

A szórakoztatás, a komédia és a bűvészet NEM kontaktsport

– írta a TikTokra kitett videóban a bűvész.

Elárulta, hogy végül a show-t be tudta fejezni, de szerinte nem lett volna szabad hagyni, hogy a támadó férfi folytathassa a hajós körutazását. Ezzel a véleményével nem volt egyedül, több kommentelő azt írta, hogy a következő kikötőben ki kellett volna rakni a bántalmazó férfit.

(LadBible)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/thebenmurphy_)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top