nlc.hu
Család

Gyerekeket molesztált egy férfi az Aquaworldben

Kislányokat fogdosott egy 56 éves férfi egy budapesti fürdőben

A molesztáló ellen büntetőeljárás indult.
Sonnentherme

Rendőrt hívtak a budapesti Aquaworld élményfürdőbe március 18-án, miután egy férfi fogdosni kezdett két tíz év körüli kislányt – számolt be a Ripost.

A lap által megkérdezett szemtanú szerint a szülők néhány percre hagyták magukra az egyik medencében a gyerekeket, ekkor történt a sajnálatos eset.

„A dolgozók elmondták, hogy a rendőrök azért jöttek, mert egy férfi fogdosott két 10 év körüli kislányt… Olyan szomorú, hogy ilyen megtörténhet, főleg egy ennyire színvonalas helyen. Persze erről a fürdő nem tehet, nem lehet kiszűrni az ilyen aberráltakat” – mondta a szemtanú.

A Ripost megkereste a Budapesti Rendőr-Főkapitányságot, ahol a kérdésükre megerősítették, hogy valóban egy molesztáló miatt kellett kivonulniuk a helyszínre.

„Az említett ügyben a rendőrök bejelentés alapján intézkedtek, és egy 56 éves férfit állítottak elő, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának nyomozói szexuális visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként, és őrizetbe vettek” – közölték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top