nlc.hu
Család

Volt feleség reakciója férje lánykérésére

Exfeleség az újnak: „Légy üdvözölve a családi csapatban”

A volt férj és feleség nem volt mindig jóban, most azonban állítólag minden megváltozott, az ex és az új feleség is barátok lettek.

Egy egyedülálló anya, Leah Bourdo lefilmezte, ahogy volt férje, Steve megkéri menyasszonya, Shonda Betzt kezét, lányaik pedig Kennedy és Harper egy csokor virágot adnak át mostohaanyjuknak, miközben a család ölelkezik. Hm, nem éppen szokásos jelenet, de nem feltétlenül kivételes, hogy az exek és új párok barátságot kötnek.
 

„Ezen a hétvégén ott lehettem, amikor a volt férjem megkérte a barátnője kezét – írta Leah Bourdo képaláírásként. – Ő az a fajta nő, akiért imádkoztam, hogy bejöjjön az életébe. Hihetetlen a lányainkkal, akik nagyon szeretik őt. Nemcsak a lányainkhoz jó, hanem tiszteletben tartja a szülői kapcsolatot. Ráadásul a barátom lett, sőt a családtagom is. Teljes szívemből szeretem őt. És az exemnek: Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a pillanatnak, és megosztottad velem. 

Légy üdvözölve a család csapatában

írta a leendő arának  Leah Bourdo.

@blinkerthanks I got to video my ex husband propose to his girlfriend…so special❤️ #coparenting #coparentinggoals #coparentingchamps #exhusbandsnewwife #bonusmom @the_shonda.rae @stevebourdo ♬ A thousand years - Zeus

Terápiába és időbe telt, mire Leah és Steve Bourdo, a főiskolai szerelmesek, akik 2007-ben házasodtak meg, eljutottak ide.
 
„A házasságunk pokol volt – mondja Steve Bourdo. – Fiatalok voltunk, és érzelmileg nagyon éretlenek.”
 
Volt felesége is megerősíti egykori férje állítását, mondván, rengeteg volt a verbális bántalmazás a családban, a nő ráadásul alkoholfüggő is volt.
 
Az egykori pár 2016-ban vált el, és az első négy évben egyáltalán nem álltak szóba egymással, legfeljebb csak e-mailben kommunikáltak a gyerekekről. Steve végül újraházasodott, és Leah azt mondja, hogy nem jött ki az új feleségével. Amikor a házasság két évvel később véget ért, Leah és Steve kapcsolata is megváltozott. Belátták, nem utálhatják egymást örökké, és békét kötöttek.

szerető mozaikcsalád lánykérés

Fotó: TIKTOK

 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top